WINACTIE


Win een WATT MONTREAL e-bike t.w.v. € 1399,00!

Op deze e-bike in hippe vintage look sjees jij in no time naar je bestemming.

Nergens ter wereld wordt er zoveel gebruik gemaakt van de vertrouwde tweewieler als in Nederland. Sinds de opkomst van de elektrische fiets (e-bike) zijn ritjes naar het werk, de stad óf door mooie natuurgebieden een peulenschilletje. En het goede nieuws is: jij kunt er nu eentje winnen!

1 december 2020 - De winactie is verlopen.

Maak kans op deze WATT MONTREAL e-bike

De WATT MONTREAL is een snelle en lichtgewicht e-bike, die speciaal is ontwikkeld voor alledaagse ritten. Dankzij de hippe vintage look en feel maak jij gegarandeerd de blits! De wat dunnere banden en slanke spatborden geven de fiets een klassiek Frans uiterlijk. De fiets heeft 5 standen voor trapondersteuning: van 5 tot 25 kilometer per uur. Handig is dat je deze standen naar eigen wensen kunt aanpassen. Dankzij het lichtgewicht aluminium materiaal weegt de fiets 17,7 kg. Daardoor kun je er ook zonder trapondersteuning prima op fietsen. Opladen doe je eenvoudig via een lader die je verbindt met je fiets. Dit is vergelijkbaar met het opladen van je mobiele telefoon. Een kind kan de was doen!

Hoeveel procent van de tijd is het droog als Nederlanders op de fiets naar het werk rijden?

Het juiste antwoord is: circa 90%!

1 december 2020 - De winactie is verlopen, de winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.

• De WATT MONTREAL biedt zowel modellen voor mannen als voor vrouwen; • Het zadel en het stuur zijn in hoogte verstelbaar; • Aan de bevestigingspunten kun je bijvoorbeeld een slot, bagagedrager of voorrekje monteren; • De MONTREAL FEMALE heeft standaard een voorrekje. Handig! • De fiets haalt zijn energie uit een 36V - 8.7Ah lithium batterij van Samsung. Deze is onzichtbaar geïntegreerd in het frame, waardoor een ideale gewichtsverdeling ontstaat. • De oplaadtijd van een volledig lege accu is ca. 3 uur; • De elektrische motor vind je in de achteras en heeft een vermogen van 250 WATT. Deze heeft 5 standen van ongeveer 5 km tot 25 km per uur trapondersteuning. • De actieradius (hoe ver je met trapondersteuning kunt fietsen) ligt tussen 30 en 60 kilometer. Meer dan genoeg voor jouw dagelijkse ritjes. Dit is afhankelijk van factoren zoals de ondersteuningsstand en de omstandigheden waarin je fietst.

Meer weten? Bekijk alle foto's en specificaties van het dames- en herenmodel.

WATT MONTREAL MALE

WATT MONTREAL FEMALE